Aktualności
Jadłospis

 

 

Śniadanie

8.30

Dzienna Porcja

 Owocowa

10.00

Drugie danie

12.00

Zupa

14.30

Podwieczorek

16.00

Pon.

31.11

Płatki kukurydziane na mleku 2%, Kanapki z pieczywa graham z szynką i   warzywami, Herbata

Mandarynka

Kasza pęczak, Gulasz   wieprzowy z warzywami, Fasolka na ciepło, Kompot

Jarzynowa z ziemniakami

Koktajl owocowy na bazie maślanki, Herbata

Wt.

1.11

 

 

 

 

 

Śr.

2.11

Pieczywo razowe z   pasztetem własnego wypieku z ogórkiem, Herbata

Marchewka, jabłko

Makaron z serem białym i sosem truskawkowym, Kompot

Kapuśniak ze słodkiej kapusty z ziemniakami

Pieczywo mieszane, Parówka z szynki, keczup, Herbata

Czw.

3.11

Kluski lane na mleku 2%, Pieczywo mieszane, Pasta z tuńczyka z jajkiem i szczypiorkiem, Szynka,   Herbata 

Sok świeżo tłoczony wieloowocowy

Ziemniaki, Kotlet mielony, Marchewka z groszkiem,   Kompot

Pomidorowa z makaronem

Jogurt   owocowy, Herbata

Pt.

4.11

Pieczywo   żytnie, jajecznica, szczypiorek, wędlina, warzywa, Kakao

Gruszka

Ziemniaki, filet   rybny panierowany w płatkach kukurydzianych, colesław, kompot

Krem z brokułów z grzankami

Drożdżówka z jabłkiem, Herbata owocowa